Leje af container til privat

Hos Container-Leje udbyder vi containerudlejning til mere eller mindre alt inden for affald, lige fra byggeaffald og haveaffald til storskrald, resttræ og meget mere. Dette har vi gjort ved at forenkle hele processen omkring leje af containere, så vores kunder ikke behøver at bruge så mange ressourcer og anstrengelser på selv at skaffe sig af med affaldet.

Drop besværet og lej en container allerede i dag

Hos Container-Leje, har vi stor erfaring inden for håndtering af affald. Vi ved derfor også, at det i visse tilfælde kræver stort arbejde at komme af med affaldet selv. Så hvorfor ikke droppe alle turene frem og tilbage med en trailer til genbrugsstationen, og få din egen genbrugsstation lige foran døren ved at leje en container hos os? Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan smide i en container fra os. Vi hjælper dig med at komme af med:

  • Byggeaffald
  • Haveaffald
  • Storskrald
  • Sten
  • beton
  • Træ
  • Jern
  • Pap og papir

Billig og enkelt

Hos Container-Leje går vi meget op i at tilbyde vores kunder god service og gennemsigtighed. Derfor kan du, blot ved at udfylde formularen på forsiden, få et billigt tilbud på en container – og derudover sørger vi samtidig for alt dokumentudarbejdelse i form af tilladelser fra kommunen samt afgifter. Vores priser finder du her, og har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 71 74 71 97 eller info@container-leje.dk.

Regler for opstilling af container på privat grund

Vil du gerne leje en container hos os, så gælder der nogle særlige regler for leje af container som privat. Du skal nemlig have tilladelse til at råde over vejarealet der, hvor du bor. Regler og vilkår varierer dog fra kommune til kommune, og vi kan derfor ikke give dig nogen overordnet vejledning her på siden. I stedet skal du ringe til din kommune eller finde information på kommunens hjemmeside. Lejer du en container hos os, så behøver du dog slet ikke bekymre dig om denne del. Vi sørger nemlig med glæde for at indhente tilladelserne for dig, og du kan derfor trygt overlade papirarbejdet til os. Med hjælp fra os har det aldrig været nemmere at komme af med dit affald. Vi tilbyder containere i flere forskellige størrelser, og du kan leje dem både som åbne eller lukkede. Kontakt os i dag for yderligere information. Vi sidder klar til at hjælpe dig.