Områder

Velkommen til Container-leje.dk! Vi er glade for, du har lyst til at kigge forbi og gøre din håndtering af affald endnu lettere.

Vi er en virksomhed med hovedsæde i 2100 København Ø, men ønsker at tilbyde billig containerleje til kunder i flere forskellige områder: lige fra Amager til KøbenhavnHvidovre og Roskilde – både private, erhverv og foreninger. Vi ønsker altid at være tæt på dig og dine behov. Du kan se alle de forskellige områder ude til venstre her på siden.

Vores mission? At vejlede dig til at finde den bedste type af containerleje, der passer til dit behov. Vi tilbyder både at håndtere haveaffald, byggeaffald, jord og meget andet. Men vi går altid i dialog med dig, så vi sammen kan finde ud af, hvad den rette løsning er for dig. Vi er et hold af specialister, som ved meget om containerudlejning, og vi tror på, at det sagtens kan gøres simpelt. Derfor får du den bedste behandling hos Container-leje.dk – og priserne er gennemsigtige, så du ved, hvad du får for prisen.

Container-leje.dk kan altid klare din oprydning. Udfyld formularen på forsiden – så har du et tilbud på containerleje i hånden inden for 24 timer!