Affaldscontainer leje

Har du en stor mængde affald, du gerne vil have fjernet? De mange ture til genbrugspladsen kan hurtigt blive en stor omgang og en irriterende tidsrøver, hvis du fx står midt i et renoveringsprojekt.

Spar tid og gør processen nemmere ved at leje en container til dit affald her hos os. Vi tilbyder nogle forskellige løsninger alt efter, hvad dit behov er. Er du helt på bar bund, så kan du ringe til os og få råd og vejledning til at vælge den rette løsning.

SLIP FOR BESVÆRET MED LEJE AF AFFALDSCONTAINER

Uanset om du er privat, erhverv eller en forening, der har brug for en container til affald, så kan vi hjælpe dig. Måske skal huset gennemgå en større ombygning, eller det kan være, virksomheden skal renoveres. I begge tilfælde kan du spare dig selv for en masse besvær og ikke mindst tid, hvis du lejer en container til fjernelse af dit affald. Og det er dyrebar tid, som du kan bruge på vigtigere og ikke mindst sjovere ting.

Når du lejer en container hos os, så kan du bruge den til mange forskellige typer affald. Hos Container-Leje sørger vi altid for at strikke et skarpt tilbud sammen til dig.

Vi leverer containere til hele landet, dog er det billigere desto tættere, du bor på København. Det er nemlig her, vi hører til. Vi garanterer altid hurtig ekspedition, og bestiller du en container inden kl. 12, så kan vi levere den allerede dagen efter.

Vores priser bliver udregnet ud fra indholdet af containeren og vægten heraf. Vi tager naturligvis en pris for både at levere og afhente, og så betaler du en fast dagspris for at have den stående. Men i sidste ende betaler du kun for det, du har brug for.

LEJ EN AFFALDSCONTAINER

Affald kan være rigtig mange ting – det kan bestå af alt lige fra jord, beton, møbler eller noget helt fjerde. Hos Container-Leje er vi specialister inden for udlejning af containere, også når det gælder affald. Det er hurtigt, nemt og billigt at leje en container, og vi både bringer og henter den for dig igen.

Du betaler først, når vi henter containeren. Bare udfyld formularen med dine oplysninger her på forsiden, og så giver vi dig et relevant tilbud inden for 24 timer. Har du spørgsmål til, hvorfor containerleje er den perfekte løsning til håndtering af dit affald? Ring gerne til os, så tager vi en god snak om de spørgsmål, du måtte have. Vi er her for dig og for at gøre livet en lille smule nemmere, når du skal rydde op eller bygge om derhjemme.

Vælg imellem åben eller lukket container og læs om affaldstyper og prisen pr. ton på vores prisoversigt.