Byggeaffald Container

LEJ EN CONTAINER TIL BYGGEAFFALD

Når du er ved at bygge om, til eller helt fra bunden, så ender du unægtelig med en masse byggeaffald, der skal håndteres – heriblandt både mursten, klinker, tegl, glas og meget andet. Er det tid til at komme af med dit byggeaffald, eller påbegynder du snart et projekt, der kræver en container? Så hjælper vi med leje af container til byggeaffald.

Det er nemt og enkelt at bestille en container her hos os, og vores priser er altid konkurrencedygtige. Vi tilbyder masser af gennemsigtighed, og vi lover dig, at vi altid arbejder hurtigt, effektivt og professionelt.

Lejer du en container, så slipper du selv for at gøre det sure arbejde. Det kan være utroligt tidskrævende selv at skulle skaffe sig af med byggeaffaldet. Så skal du til at leje en trailer og køre frem og tilbage utallige gange, og det vil du sikkert gerne slippe for, hvilket er årsagen til, at du er landet her på siden.

Fremgangsmåden hos os er utrolig simpel. Vi afleverer containeren, du fylder den og giver os et kald, hvorefter vi henter den, vejer den og udregner den endelige pris. Så bliver det ikke meget nemmere. Byggeaffald kommer ofte i store mængder, hvis du eller din virksomhed er i gang med det helt store projekt.

FÅ DIN EGEN MINI-GENBRUGSPLADS

Lad os aflevere en container hos dig, som du kan fylde med byggeaffald i store mængder. Når du er færdig med at bruge den, så henter vi den igen – helt enkelt.

Vi er specialister inden for udlejning af containere, og vi står altid klar til at give dig et godt tilbud. Hos os får du altid seriøs behandling, både når det gælder prisen, samt hvad vi kan levere. Så får du sendt din egen mini-genbrugsplads lige til døren, og det bliver derfor ikke meget nemmere at bygge om eller renovere. Vi hjælper dig med glæde, hvad end du er privat, erhverv eller en forening.

Vi udlejer forskellige typer og størrelser af container, og du kan derfor vælge både lukkede og åbne containere alt efter, hvad du har brug for. Er det ikke nødvendigvis byggeaffald, du skal af med, så bare rolig. Vi tilbyder containerleje til alverdens former for affald. Ud over byggeaffald kan du også nemt og ubesværet komme af med haveaffald, jern og metal, træ, gips, beton, jord og meget andet. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på +45 26 50 55 05. Du kan også vælge at udfylde vores formular med dine oplysninger og ønsker. Så ringer vi dig op med et skræddersyet tilbud til dig.

Se vores forskellige containere og prisen for affald pr. ton på vores prisoversigt.