Container til haveaffald

LEJ EN CONTAINER TIL DIT HAVEAFFALD

Har du et overskud af jord og diverse andet haveaffald på din grund? Det kan nemt være tilfældet, hvis du er ved at bygge hus, ændre havens udseende eller bare vil gøre haven helt klar til den kommende sommer. Hos Container-Leje håndterer vi med glæde dit haveaffald. Vi tilbyder nemlig billig og enkel leje af container til haveaffald, der gør det nemt for dig at komme af med. Har du grønne fingre, og er du vild med at gå i haven, så vil du sikkert gerne slippe for alt det kedelige arbejde med at skille dig af med affaldet.

Det er nemlig både tidskrævende og besværligt, og vil resultere i mange ture frem og tilbage til genbrugspladsen med en trailer på slæb. Lej en container til haveaffald her hos os, og brug tiden på alt det sjove i stedet for.

Containerleje hos os foregår nemt og simpelt. Vi sørger for at aflevere containeren på din adresse, og herefter er det blot op til dig at fylde den med haveaffald. Når den er fuld, giver du os et kald, og så henter vi den igen. Vi vejer til sidst containeren og udregner den præcis pris til dig. Det er nemt at hente et tilbud hos os. Bare udfyld formularen på forsiden, og så har du et tilbud i hånden efter 24 timer. På det aftalte tidspunkt kommer vi og leverer containeren til ejendommen præcist, hvor du skal bruge den.

Først når opgaven er fuldført, betaler du. Det er nemt, smart og sikkert. Vi håndterer alt inden for affald, og vi er specialister på vores felt. Derfor tilbyder vi forskellige typer af containere, samt forskellige størrelser, så du kan vælge den container, der passer til dit behov.

Fra os kan du altid forvente professionel og seriøs behandling. Vi er her for at gøre livet lidt nemmere for dig, hvad end du skal af med affald fra hus eller have. Skal du af med andet en haveaffald, så tilbyder vi også containere til byggeaffald, storskrald, træ og gips, jern og metal, jord, pap, papir mm.

Skal du leje en container til privat brug, så skal du have tilladelse af kommunen til at placere den på vejen. Men det er noget, vi også gerne står for at gøre for dig. Du skal nærmest ikke tænke over noget som helst, når du bestiller en container til haveaffald hos os. Vi gør det så nemt som muligt – det eneste du skal gøre, er at give os et kald for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, men grib knoglen i dag.

Se vores forskellige containere og prisen for haveaffald pr. ton på vores prisoversigt.