Container til jord

LEJ EN CONTAINER TIL JORD

Er du ved at bygge om, bygge til eller er du ved at bygge helt fra grunden, så er der ingen tvivl om, at du igennem processen vil stå med en masse affald, som du har brug for at skille dig af med. Det kan tydeligvist dreje sig om affald både i form af byggeaffald, haveaffald og storskrald, men det kan også være, du står med en masse overskydende jord, som du gerne vil af med. I disse tilfælde hjælper vi dig med leje af container til jord.

Du kan naturligvis vælge selv at skaffe dig af med det – dog kræver det en trailer af en god størrelse, medmindre du har tænkt dig at køre i rutefart imellem hjemmet og genbrugspladsen hver eneste dag. Jord hober sig nemlig hurtigt op, og når du selv skal transportere det i en åben trailer, så kan du faktisk ikke have plads til ret meget ad gangen. Du kan derfor med stor fordel leje en container til jord, og du kan gøre det lige her hos os. Byggeaffald kommer som regel i kæmpestore mængder, og for det meste også så store mængder, at det bliver uoverskueligt for dig selv at skaffe af med.

NEM OG BILLIG CONTAINERLEJE

Har du været i jorden for at grave ud til dit byggeprojekt, eller har du været i gang med at anlægge ny have, så har du garanteret en masse jord, du ikke ved, hvad du skal stille op med. Men bare rolig, du kan overlade sagen til Container-Leje. Her får du altid seriøs og professionel behandling, uanset hvor meget skrald, byggeaffald eller jord, du skal af med.

Hos os kan du nemt, hurtigt og billigt leje en container til jord. Så kan du selv læsse jordet op i containeren i det tempo, der passer dig, og når containerne er fuld, så dukker vi op for at hente den igen – og tømme den for dig.

Tøv derfor ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på +45 26 50 55 05, men du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular med alle relevante oplysninger omkring dine ønsker. Så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

Se vores forskellige containere og prisen for jord pr. ton på vores prisoversigt.