Erhverv

Hos Container-Leje tilbyder vi professionel rådgivning med henblik på affaldshåndtering, samt udlejning af containere til affald. Med et erfarent team inden for dette område, er vi i stand til at vejlede og rådgive virksomheder til at få den mest optimale løsning til deres affaldshåndtering.

Derfor kan I hos os let og enkelt leje containere til affald ved blot at udfylde formularen på forsiden. Når du har udfyldt formularen på forsiden, så sørger vi for resten, lige fra levering samt afhentning/tømning af containeren. Så kontakt os allerede i dag og få et tilbud.

ENKELT OG BILLIGT

Container-Leje har nogle af Danmarks billigste priser inden for tømning af affald, og vi arbejder hele tiden på at være konkurrencedygtige på markedet. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed, hvorfor vi er åbne med hensyn til priser, service og kvalitet, da vi mener, det er vejen frem.

Skal du i gang med en ombygning, renovering eller noget helt tredje i din virksomhed, så er der i forvejen rigtig mange ting at tage højde for. Der skal tages mange beslutninger og ikke mindst arbejdes rigtig meget, medmindre du selvfølgelig har håndværkere på sagen.

Og selvom du ikke selv står for arbejdet, så er det stadig uundgåeligt, at der vil være rigtig meget affald, der skal afskaffes. Dog er der nogle konkrete ting, du kan gøre for, at alting bliver lidt nemmere. Du kan leje en container til erhverv her hos os. Det er en nem og billig løsning, og så slipper du for selv at skulle skaffe dig af med byggeaffaldet eller hvad end, det er for en type affald, du skal af med.

Vi står for alt det praktiske i forbindelse med containeren, og skal der indhentes tilladelser fra kommunen, så står vi også gerne for denne del. Uanset hvad dine overvejelser går på, så kan du altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud på tlf. +45 26 50 55 05.

LAD OS SØRGE FOR LEJE AF CONTAINERE

Vi hos Container-Leje går meget op i at servicere vores kunder yderst tilfredsstillende. Derfor sørger vi ikke blot for at stille containere til rådighed, men også for alt dokumentation, da dette kræves i visse områder i blandt andet København.

Hos Container-Leje kan du leje en container til stort set alt affald lige fra: