Om os

KONCEPTET

Hos Container-Leje gør vi det let for vores kunder at booke en container, til lige det affald du vil af med. Derfor har vi udarbejdet en effektiv 3 trins proces, som forenkler bestilling af container. Betalingen sker således først når opgaven er udført.

1
UDFYLD SKEMAET NEDENFOR
2
VI SØRGER FOR DEN ØNSKEDE CONTAINER ANKOMMER TIL STEDET
3-1
VI AFHENTER AFFALDET EFTER ENDT ARBEJDE

OM OS

Container-leje.dk er en del af Byens Container ApS.

Container-Leje er Danmarks bedste containerplatform, der formidler containere ud til hele landet. Hos os kan du få en container til stort set alt lige fra: byggeaffald, beton, træ, haveaffald og meget mere.

I visse situationer kan det være besværligt at skaffe en container til et specifikt behov, idet der kan forekomme uforudsete problemer, som fx tilladelser da dette kræves visse steder.

 

 

Grundet vores indgående kendskab til containerbranchen, er vi specialister indenfor dette område og hjælper altid vores kunder med at få den rette service.

Derfor har vi valgt at starte et simpelt koncept, hvor muligheden for at leje en container til fx byggeaffald, er let og enkel. I skal blot udfylde formularen og vi kontakter jer indenfor 24 timer med et billigt tilbud.