Vi tilbyder

LEJ EN CONTAINER

Hos Container-Leje tilbyder vi leje af container til hele landet, og vi tilbyder det til både private, erhverv og foreninger. Har du derfor brug for en container til at komme af med skrald og affald, nærmest uanset hvilken type det er, så kan vi hjælpe dig.

Bestiller du din container inden kl. 12, så kan vi levere containeren allerede næste dag, og du kan dermed hurtigt komme i gang med renoveringen eller oprydningen.

Snuser du lidt rundt her på siden, så kan du læse nærmere om vores forskellige tilbud, typer af containere, priser mm. Vi er her for din skyld, og for at lette arbejdet for dig, så du ikke selv behøver skille dig af med affaldet, og bruge tid på leje af trailer og så videre.

VI TILBYDER NEM OG BILLIG CONTAINERLEJE

Lejer du en container hos os, så kan du altid forvente service i topklasse, samt hurtig og effektiv levering og afhentning af din container. Vi vil gerne være blandt landets førende container-udlejere, og derfor går vi langt for vores kunder – ikke kun hvad service angår, men også når det kommer til prisen.

Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og de er meget individuelle alt efter, hvad du har brug for. Vi kan derfor ikke give dig noget overordnet prisoverslag, men er nødt til at vide, hvad dine behov er, før vi kan sætte en pris.

Vores priser bliver udregnet efter, hvor i landet du bor, hvilken container du skal bruge, hvor længe du skal bruge den, samt hvilket indhold du fylder den med, og hvor meget indholdet vejer. Hvad end du har brug for en mindre åben container til en lille opgave, eller skal bruge en stor og lukket container i længere tid, så kan vi hjælpe dig med den rette containerleje.

HVORFOR LEJE EN CONTAINER HOS OS?

Er du i tvivl om, hvorvidt det er pengene værd at leje en container hos os, så er der ingen grund til bekymring. Med vores skarpe priser er det næsten dumt at lade være. Måske skal du som privatperson i gang med en renovering eller ombygning derhjemme, eller det kan være, det er på tide at rydde ud i kælderen eller på loftet – med leje af en container slipper du for selv at skulle skille dig af med alt affaldet. Det vil sige, du slipper for at skulle leje en trailer og køre i rutefart imellem dit hjem og genbrugspladsen.

Det kan desuden være lidt af en jungle at finde ud af, hvor affaldet skal sorteres hen, og denne hovedpine befrier vi dig også for. Lejer du en container hos os, så sørger vi for både at levere og afhente containeren, og dermed skiller vi os også af med affaldet for dig. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du ejer en virksomhed eller en forening, der har brug for samme hjælp. Vi mener altså ikke, der er særligt mange gode grunde til at lade være. Du sparer masser af dyrebar tid ved at lade os hjælpe dig, så tøv ikke med at ringe efter et uforpligtende tilbud hos os i dag.

FIND DEN RETTE CONTAINER TIL LEJE HER

Hos Container-Leje kan du leje forskellige typer af containere. Vi tilbyder dem fra 12 til 27 m3 hvad angår åbne containere. Har du brug for en lukket container, så kan du vælge imellem 15 og 28 m3. Det kan være typen af affald samt længden af lejen der afgør, om du skal vælge en åben eller lukket container.

Er du i dog i tvivl, så kan vi rådgive dig til den bedste løsning. Vi er her kun for din skyld, og du kan helt uforpligtende hente et tilbud på leje af container ved at udfylde formularen øverst på denne side. Du er også altid velkommen til at give os et kald på +45 26 50 55 05. Her sidder kompetente medarbejdere klar til at hjælpe og gøre dig klogere på, hvilke muligheder du har for leje af en container. Vi lover professionel rådgivning og masser af gennemsigtighed – her er du i gode hænder.