Forening

Er det den tid på året, hvor der skal tømmes ud i møblerne, eller ligger I bare inde med en masse papiraffald og storskrald? Så lej en container til lige det, I står og skal af med. Hos Container-Leje kan du leje containere til alt lige fra byggeaffald til haveaffald, og så vi sørger vi samtidig for alt dokumentudarbejdelse i form af tilladelser samt logistik i forbindelse med levering, afhentning og tømning.

Når du lejer en container hos os, så kommer vi og placerer den lige der, hvor du ønsker det, og vi har en meget kort behandlingstid, så du skal ikke vente flere uger på din container. Dermed kan du hurtigt komme i gang med oprydningen eller ombygningen i foreningen.

BILLIG OG EFFEKTIV SERVICE

Vi lægger ikke skjul på vores priser idet vi mener, at åbenhed samt kvalitet fører til et godt samarbejde.

Derfor fremgår vores priser også tilgængelige på hjemmesiden. Vi er professionelle i vores arbejde, og derfor kan du altid regne med stor effektivitet fra vores side.

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver dig et skarpt tilbud, der er næsten umuligt at takke nej til. Priserne bliver udregnet efter størrelsen på containeren, hvor mange dage, du har brug for den, samt hvor meget containeren vejer og hvad indholdet er, når du afleverer den. På den måde betaler du kun for det, du har brug for.

Du kan leje en container i forskellige størrelser, både åbne og lukkede af slagsen. Er du i tvivl om, hvilken type container, der vil være mest fordelagtig, så kan vi hjælpe dig med at træffe det rette valg.

Så spar tid og ressourcer og kontakt os allerede i dag så I kan få et rigtig godt tilbud på leje af container til affald. Vi ser frem til at høre fra jer!

LET OG ENKEL CONTAINERLEJE

Hos Container-Leje har vi gjort det let, enkelt og gennemskueligt at leje en container, hvilket vi mener er vejen frem til god service. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en professionel og ærlig service. Derfor kan man ved blot at udfylde vores formular til højre, få et rigtig godt tilbud på leje af container til stort set alt affald. Hvorfor køre en masse gange på genbrugsstationen med en lille trailer og dermed bruge en masse kostbar tid?

Løsningen er leje af container til byggeaffald, haveaffald, storskrald, og meget andet. Dermed har du din egen lille “genbrugsstation” lige foran døren, og kan nemt og hurtigt komme af med alt dit affald.

Hvad kan der lægges i en container? Vores metalcontainere kan indeholde følgende: